Flash til Pentax kamera Fri fragt ved køb over 600 kr.

Pentax blitz til kamera – få lys på din fotografering

Pentax har i mange år produceret kameraer af høj kvalitet og innovative tekniske løsninger, men i omgivelser med mangelfuld belysning kan det være nødvendigt at have sin egen lyskilde med. En blitz kan være en nem og fiks løsning i sådanne situationer, og visse fotografer bruger endda blitz til at få skarphed og kontraster frem i deres portrætfotografering.

Hos Frederikssund Foto kan du finde et bredt udvalg af blitz til Pentax kameraer, og vores sortiment omfatter produkter fra specialiserede belysningsproducenter. Det er vigtigt at vælge en blitz, der er kompatibel med dit Pentax kamera, da kamera og blitz skal kunne kommunikere om lysmængde og spredning af lyset. Vi tilbyder forskellige blitz med ledetal fra 36 til 60 ved ISO 100, så du kan finde den blitz, der passer bedst til dit behov.

 

Vælg den rigtige blitz til Pentax

Som nævnt er det vigtigt, at du vælger en blitz, der er kompatibel med lige præcis dit kamera, og derudover skal du vælge din blitz ud fra dine behov. Der er nemlig ikke kun forskel på pris, vægt og størrelse, men også på de funktioner blitzen tilbyder – og det er ærgerligt at stå med en blitz, som ikke matcher de billeder, du ønsker at tage.

Flere producenter af blitz indbygger i dag LED lys i deres produkter, hvilket blandt andet gør det nemt at bruge kameraet til at optage video. Der er også blitz med zoom parabol, der automatisk kan dække flere brændvidder fra vidvinkel til en lille tele. Og Pentax selv konstruerer også vejrbestandige blitz, som matcher de af deres kameraer, der er designet til at kunne tåle at være med i naturen.

 

Find den blitz du skal bruge hos Frederikssund Foto

Hos Frederikssund Foto kan du finde et bredt udvalg af blitz til Pentax, ligesom du kan finde alt, hvad du behøver af tilbehør til blitz og anden form for belysning til fotostudiet. Og hvis vi ikke har det produkt, du leder efter, kan vi måske hjælpe med at skaffe det hjem til dig.

Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette blitz til dit Pentax kamera eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om anvendelse og funktioner ved vores produkter. Du skal derfor ikke tøve med at spørge os til råds, inden du beslutter dig for at købe en blitz – vi er altid glade for at kunne hjælpe både i butikken samt via telefonen.

Læs mere...
Sorter efter