Fragtfrit i DK ved køb for over 600,-*

7
Systemkamera

Canon EOS M50 m/15-45mm sort

 • Til ferie & Action

  Kamera i alle størrelser.

  Digitalkamera
 • Altid det største udvalg. Kikkerter
 • Stabilitet

  Til alt fra mobiltelefon til stjernekikkerter

  Kamerastativ

Canon EOS M50 m/15-45mm sort

5.225,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

SKU: 4549292108910

Canon EOS M50 er det perfekte valg til smartphone- og kompaktkamera-fotografer, der ønsker at forbedre deres fotografiske evner, og det er et let og bærbart kamera med udskiftelige objektiver.
Det nye Canon EOS M50 er spækket med de nyeste teknologier og samler DSLR-kvalitet i et kompakt hus, der er tyndt nok til at tage med på ethvert eventyr. Kameraets Dual Pixel CMOS AF giver et utroligt hurtigt autofokussystem, som sætter fotografer i stand til at indfange skarpe billeder i høj opløsning og Full HD-videoer med fin kontrol over dybdeskarphed til motiver i fokus og bløde baggrunde. Den filmiske fremtoning, som opnås med 24,1 Megapixel APS-C CMOS-sensoren, når nye højder med tilføjelsen af 4K-filmoptagelse og giver finere detaljer med en opløsning, der er fire gange højere end Full HD.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

EOS M50 er det første kamera med Canons nyeste DIGIC 8-billedprocessor. Den nye processor understøtter mange kamerafunktioner, herunder: 4K-filmoptagelse, 4K time-lapse og 4K frame grabs fra 4K-film; hurtig kontinuerlig optagelse og en standard maks. ISO på 25600, hvilket gør det muligt at optage skarpe billeder i svagt lys. DIGIC 8-billedprocessoren understøtter også en række forbedringer med hensyn til autofokus, Auto Lighting Optimiser, Digital Lens Optimiser og Highlight Tone Priority, så brugeren kan få enestående billeder i høj kvalitet, der kan deles direkte fra kameraet. EOS M50's dristige og nutidige design giver en moderne opfattelse af en traditionel optagelsesoplevelse med dets store, centralt placerede elektroniske søger. Brugere kan også afprøve kreative optagelsesvinkler, tage fantastiske selfies og enkelt optage vlogs vha. den 7,5 cm store Vari-Angle-touchscreen, hvilket giver dem flere muligheder til at fortælle deres historier. Den avancerede touchscreen giver blandt andet mulighed for at anvende Touch and Drag AF, så man instinktivt og enkelt kan justere autofokuspunkter uden at tage øjet væk fra søgeren. Tilslutning og kontrol med Wi-Fi og Bluetooth Canon EOS M50 integreres med mobile enheder uden besvær med Canons gratis Camera Connect-app til iOS og Android. Med den konstante Bluetooth Low Energy-tilslutning kan en mobil enhed vække kameraet, udføre fjernaktivering og enkelt skifte til Wi-Fi for Remote Live View-optagelse samt overførelse af billeder. Fotos og videoer kan automatisk overføres fra kameraet til mobile enheder og enkelt deles på sociale medier, hvilket gør springet fra optagelse til deling med verden legende let. Derudover kan kameraindhold lagres i Canons cloud-tjeneste, irista, eller automatisk og trådløst synkroniseres til PCer og Macs, der har Canons Image Transfer Utility 2 installeret. Til gruppebilleder, vlogs og interessante, kreative vinkler kan brugere tage kontrol over deres EOS M50 med Remote Live View-optagelse via Canon Camera Connect-app'en, ændre indstillinger og se en forhåndsvisning af optagelser på en mobil enhed.

Video

Yderligere information

Mærke CANON
Video url Nej