Search

Canon EOS R m/24-105mm & adapter *Cashback

*Cashback Kr. 2200,-
Kampagneperiode: 15. april til og med den 30. juni 2019

Full frame kamera inkl. objektiv og adapter til EF objektiver. EOS R-systemet bygger på mere end tre årtiers vedvarende EOS-innovation og tager udgangspunkt i en banebrydende objektivfatning, der giver større kreative muligheder og endnu mere dynamiske måder at indfange ethvert øjeblik. Det omdefinerer grænserne for fotografi og filmproduktion.
Manufacturer: Canon
Availability: In stock
SKU: 8714574659633
24.495,00 kr.
decrease increase
Share

Hurtig, knivskarp fokusering

EOS R har en Dual Pixel CMOS AF-fullframe-sensor på 30,3 Megapixel, der fokuserer uden at gå på kompromis takket være dens avancerede faseregistreringssystem, som giver brugeren mulighed for at vælge mellem 5.655 AF-positioner2. Den bruger størstedelen af sensorens pixels (80 % af de vandrette pixels og 100 % af de lodrette), hvilket medfører superhurtig autofokus til stillbilleder samt jævn fokussporing ved videooptagelse.Et virkeligt lydløst kamera

I situationer, hvor du vil optage med fuld diskretion, kan klikket fra udløsningen af kameraets lukker advare dit motiv og ødelægge alle tiders chance. Dette gælder både for uformel bryllupsfotografering og optagelse af dyreliv på nært hold.

EOS R er det første Canon-kamera, som tilbyder en helt lydløs optagelsesmetode, så du kan tage billeder uden at forstyrre motivet. Når lydløs optagelse anvendes sammen med skærmen, der kan vippes og drejes, bliver det muligt at tage helt naturlige billeder.

Fantastiske billeder direkte fra dit kamera

Mange af EOS R' imponerende funktioner er gjort mulige takket være den effektive DIGIC 8-processor. Dens største fordele omfatter bedre kommunikation mellem kamera og objektiv, hvilket giver hurtigere autofokus og de bedste billeder nogensinde direkte fra kameraet.

Dens ultrahurtige behandlingshastighed og effektivitet betyder, at EOS R' forbedrede digitale objektivoptimering altid arbejder og ikke påvirker kameraets ydeevne. Det garanterer billeder i optimal kvalitet uden forvrængning.

Professionel filmproduktion

EOS R tilbyder 4K-videofunktioner på samme høje niveau som i EOS 5D Mark IV samt avancerede opgraderinger som f.eks. støjreduktion for at forbedre ydeevnen ved høje ISO-værdier.

Kombinationen af EOS R' CMOS-sensor og DIGIC 8-processor giver dig mulighed for at optage farverig og meget detaljeret 4K-video med 10-bit-output via HDMI. Dette professionelle videooutput giver dig maksimale redigeringsmuligheder samt 4K-timelapse-optagelse og filmklip fra 4K-film. EOS R har både et hovedtelefonstik og en mini mic-indgang til mikrofon.


1Pr. 5. september 2018, målt i henhold til CIPA-standarder og intern målemetode med et RF 24-105mm f/4L IS USM-objektiv med en 24mm-indstilling og AF indstillet til One-Shot AF.
2 I 1-punkts AF-metode for et lille område

Filters
Sort
display