Flash til Olympus kamera Fri fragt ved køb over 600 kr.

Flash til Olympus eller OM-Systems

Olympus er en velrenommeret japansk producent af kameraer og fotoudstyr, der har været i branchen i mere end 100 år. Med deres høje kvalitet, pæne design og knivskarpe resultater har de etableret sig som en af de ældste og mest pålidelige virksomheder i branchen. I fremtiden vil flere af deres produkter få navnet OM-Systems, da Olympus kamerafabrik har skiftet ejer. Hvis du ejer et Olympus kamera og leder efter en flash til det, kan vi hjælpe dig. Vi har forskellige modeller på lager, og du kan også være heldig at finde et brugt eksemplar, hvis du vil spare penge.

Blitz til Olumpus og Panasonic

En flash kan åbne mange nye muligheder i din fotografering. Når du tager billeder, er tilstrækkeligt lys en forudsætning for at opnå gode resultater. Det kan enten komme fra naturligt lys eller kunstigt lys, som fx lamper i rummet, belysning arrangeret til lejligheden eller en flash på kameraet. Hvis du vil have endnu flere muligheder for at skabe lækkert, kreativt eller dramatisk lys i dine billeder, kan du prøve vores Nissin Di700A + Air 1 Commander, der er egnet til både Olympus og Panasonic. Det medfølgende trådløse trigger/fjernbetjening betyder, at du ikke behøver at have flashen siddende på kameraet, hvilket giver dig mulighed for at skabe mere stemningsfuld belysning eller lave dramatiske skygger. Du kan endda opbygge dit eget lille hjemmestudie ved at tilslutte flere flash.

Flash og LED lys

Når du køber et af systemkameraerne fra Olympus, er der på nogle modeller en lille indbygget flash, som dog ikke er særlig kraftig. En ekstern flash vil ofte belyse motivet bedre og være klar til næste lysudladning hurtigere. De største modeller er også sikrede mod vand, hvilket betyder, at der er færre begrænsninger på, hvornår du kan bruge din flash. Du kan også købe en flash med indbygget LED videolys, da mange kameraer i dag også kan optage video i god kvalitet.

Kontakt os gerne for råd om rettet lys til dit kamera

Når du skal finde den rette flash til dit Olympus kamera, er der flere parametre at overveje ud over ledetallet, der angiver styrken af det lysglimt, flashen udsender, og hvor hurtigt flashen er klar til at blive affyret igen. Vores medarbejdere har en omfattende viden om fotografering og kameraudstyr og kan hjælpe dig med at finde den rigtige flash. Du er velkommen til at besøge vores butik på Jernbanegade i Frederikssund eller ringe til os på tlf. (+45) 47 31 13 15 for vejledning. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den bedste flash til dit Olympus kamera og åbne op for nye kreative muligheder i din fotoverden.

Læs mere...
Sorter efter