Fragtfrit i DK ved køb for over 600,-*

7
Lommekikkert

Kowa BD 10x25 kikkert

Kowa BD 10x25 GR BD25-10GR

2.295,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 4987067397235

Ultra kompakt højkvalitets kikkert, med 10 gange forstørrelse.
Høj optisk ydeevne og tough design -
Passer i lommen - go anywhere binocular
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Designet og fremstillet i Japan, BD25erne er meget kompakte kikkerter. Vejer kun 320g og måler 11,1cm x 10,7cm x 3,9cm, kan nemt være i enten taske eller lomme. De fuldt multi coatede linser og C3 prisme belægninger giver mulighed for første klasse lys transmission og garanti for lysere og skarpere billeder. Alle interne linser er lavet af økologisk glas, hvilket gør fremstillingsprocessen meget miljøvenlig.


Kikkerten er nemt og behageligt at holde selv i lange perioder. Den har også en meget tæt fokusafstand på kun 1,8m, hvilket betyder at du kan observere eksempelvis sommerfugle meget tæt på. Den er 100% vandtæt og er godt forseglet og fyldt med nitrogen gas for at forhindre intern dug dannelse. Kikkerthuset er gummieret for sikker beskyttelse af de indre linser, gummioverfladen sikre også et fast greb, der gør det muligt at holde kikkerten selv i våde omgivelser.


Den perfekte følgesvend til hestevæddeløb, sports / stadion aktiviteter såvel en række udendørs fritidsaktiviteter. Takket være det robuste design og ultraklare billedgengivelse er kikkerten lige så velegnet til vandreture og almindelig fugleture. Endelig gør fokusfunktionen kikkerten ideel til observation af planter, insekter og andre nærliggende genstande.


Udnyttelse af "C3 Coating"

Dette er ny teknologi til forbedring af prismerefleksionen. Ved at reducere mængden af tabt lys opnås et lysere og klarere synsfelt.


Forsynet med god stor drejeknap til hurtig og sikker fokusering samt twist op øjestykker i god kvalitet.

Video

Yderligere information

Mærke Kowa
Video url Nej