Søg

Natkikkerter

Evnen til at se i mørket, fordelen overskygger næsten alle fordele, at kunne iagttage bevægelserne, dyret, byttet eller den ubudne gæst uden selve at blive set, evnen til at kunne orientere sig i mørke, ja ikke alene en fordel, men også ganske sjovt og fascinerende. Natkikkerten er et så spændende og praktisk observations værktøj at det ikke kun er jægeren og vagten der finder anvendelse for natobservationer. Natkikkerter bliver stadig mere og mere populære da de i dag kan købes i en ganske god kvalitet til en billig pris, af tekniske forklaringer kan nævnes, modeller der kan optage observationen på et hukommelseskort som et kamera, forstørrelserne i de håndholdte natkikkerter er typisk en smule beskedent for at gøre det muligt at orientere sig når man bevæger sig rundt i terrænet.

Sorter efter

Bresser Natkikkert 3x14 Digital (kan optage)

4007922012247
Smart lille digital natkikkert, kan gemme hvad den ser enten som fotografier eller video forstørrelse 3 gange samt 2 gange digital zoom.
1.399,00 kr.

Yukon Patrol Natkikkert 2x24

744105203170
Handy lille natkikkert med 2 gange forstørrelse.
1.899,00 kr.

Yukon Signal RT Digital night vision

4779022922367
Natkikkerter, der i mange år har været domineret af Starlight systemer, er på vej ind i en ny æra med introduktionen af digitalt billede teknologi. Med Ranger RT og nu Signal RT serierne har Yukon endnu engang markeret sig som de førende på markedet for natkikkerter. Signal RT modellerne tilbyder alle de samme features som de store Ranger RT modeller men i et mere kompakt design. Selv om kikkerthuset er designet så kompakt og ergonomisk som muligt er der stadig plads til 2 Weaver skinner til f.eks. ekstra IR lygte eller retningsbestemt mikrofon. De er desuden forberedt til brug med den nye PB81 eksterne strømforsyninger/power bank (ekstra tilbehør – medfølger ikke).
3.495,00 kr.
Filters
Sort
display