Søg

Nikon Coolpix W150 Flowers

Familieferie? En weekend med vennerne? Hils på det vandtætte COOLPIX, der er bygget, så du kan tage det med overalt! Dette kompaktkamera til eventyr er så nemt at bruge, at alle kan tage fantastiske billeder og videoer med det. Og så er det hårdt og robust som en kokosnød og fås i fem flotte farver.
Producent: Nikon
Tilgængelighed: På lager
SKU: 4960759902634
1.295,00 kr.
decrease increase
Del

Den lysfølsomme CMOS-sensor og NIKKOR-præcisionsobjektivet leverer smukke billeder og videoer. 3x optisk zoom og 6x Dynamic Fine Zoom giver dig masser af rækkevidde – både til ansigter tæt på og fjerne motiver i bevægelse. Og den særlige videoknap gør det nemt at skifte direkte til videooptagelse i fuld HD (1080p/30 bps) med stereolyd.

Hvorfor vente? Nikons SnapBridge-app til iOS og Android overfører automatisk billeder fra dit kamera til din smartphone/tablet, så du kan dele dem med det samme. Du kan desuden bruge din smartenhed til at fjernbetjene kameraet, så du selv kommer med på billedet.

Dette kamera til eventyr har buede former, der gør det nemt at holde, og det har god plads mellem knapper, så det er nemt at betjene. Du kan vælge mellem forskellig design. Uanset om du foretrækker dristige mønstre og lyse knapper eller én iøjnefaldende farve, så kan COOLPIX W150 klare det.

Kunder der har købt denne vare købte også

Sandisk 16GB Elite Extreme SDHC R90MB/s W60MB/s

619659139674
SANDISK Hukommelseskort Extreme Elite Plus • Ekstrem skrivehastighed på op til 60 MB/s • Maksimerer effektiviteten med op til 90 MB/s læsehastighed

 • 4K UHD klar
 • Designet til at modstå ekstreme omgivelser
  Optag billeder hurtigt med skrivehastigheder på op til 60 MB/s. Med SanDisk Extreme UHS-I-kort kan du skyde flere billeder per sekund, hvilket gør det til et perfekt valg til actionbilleder eller modefotografering.

  Vandtæt, temperaturtålelig, stødsikker og røngtensikker
 • 119,00 kr.
  Filters
  Sort
  display