Search

Nikon D3500 AF-P 18-55 VR + 70-300 VR *Save Today

Sorry - this product is no longer available

*Save Today er en ekstra prisnedsættelse i perioden 15. maj til 15. august 2019

Kamera kit med to VR ojektiver, VR = billedestabilisering. 24,2 megapixel sensor i DX-format tager smukke billeder og videoer i fuld HD med fantastiske detaljer – også når du optager i svagt lys. Sammen med NIKKOR-objektivets knivskarpe gengivelse kan du begynde at skabe kunstneriske portrætter med en smuk baggrundssløring. Nemt.
Manufacturer: Nikon
Availability: Out of stock
SKU: 4960759150165
5.695,00 kr.
5.400,00 kr.
decrease increase
Share

Fryd dig over skønheden. DSLR-billedkvalitet.

D3500-kameraets store 24,2 megapixel sensor i DX-format tager smukke billeder og videoer i fuld HD med fantastiske detaljer – også når du optager i svagt lys. Sammen med NIKKOR-objektivets knivskarpe gengivelse kan du begynde at skabe kunstneriske portrætter med en smuk baggrundssløring. Nemt.

Kast dig ud i videooptagelser

At tage perfekte billeder er kun den halve fornøjelse. Med et D3500 i hænderne kan du optage jævne, detaljerede videoer i fuld HD ved billedhastigheder på op til 60p. Takket være kameraets store ISO-lysfølsomhedsområde kan du nemt optage video i overskyet vejr eller om natten.

GØR DET TIL NOGET SÆRLIGT

Til de øjeblikke, der fortjener lidt ekstra, kan du anvende en række indbyggede kreative effekter på billeder og videoer, før du tager dem. Eller giv dine billeder et andet look, når du har taget dem. Den store LCD-skærm med høj opløsning på 921.000 punkter giver dig mulighed for at komponere og gennemse billeder med perfekt klarhed.

 

DEL DINE BILLEDER MED ANDRE

Hvorfor vente? Med SnapBridge-appen til iOS og Android er der altid forbindelse mellem dit kamera og din smartphone/tablet. Imponer andre med dine billeder i DSLR-kvalitet ved at dele dem med det samme.

Bygget til at holde

Du vil værdsætte det dybe håndgreb på D3500. Dette kamera ligger perfekt i hånden med det samme og føles stabilt, når du komponerer billeder. Der er god plads mellem knapperne, så det er nemt at betjene dem, og med den lange batteribrugstid kan du fotografere fra solopgang til solnedgang. Og endnu længere.

 

Filters
Sort
display