Search

Nikon Z 6 m/24-70mm, FTZ *Save Today

Sorry - this product is no longer available

*Save Today er en ekstra prisnedsættelse i perioden 15. maj til 15. august 2019

Nikon Z 6 24-70 + FTZ Kit Dette kit inkluderer Z 6-kamera, NIKKOR Z 24-70mm f/4 S-zoomobjektiv og FTZ-fatningsadapter. Dette kompakte fuldformat-zoomobjektiv kan føre dig vidt omkring. Adapteren gør det muligt at bruge NIKKOR-objektiver med F-fatning på dit Nikon Z-kamera, helt uden tab af billedkvalitet. Desuden kan objektiver med F-fatning og uden vibrationsreduktion (VR) tage endnu skarpere billeder takket være kameraets indbyggede VR. Til objektivet anbefaler vi et UV eller et beskyttelsesfilter på 72mm
Manufacturer: Nikon
Availability: Out of stock
SKU: 4960759150868
19.215,00 kr.
16.980,00 kr.
decrease increase
Share

24,5 MP

100-51.200 ISO

12 bps

4K-video

5 GHz Wi-Fi®Stensikker vibrationsreduktion

Roligt

Indbygget optisk 5-vejs vibrationsreduktion (VR) kompenserer for kamerarystelser i fem retninger. Knivskarpe stillbilleder. Stabil video.

Action

Sportsindstilling giver et stabilt søgerbillede, når der skal tages billeder af motiver i ekstrem hurtig bevægelse eller ved panorering. Ved optagelse af video benytter 5-vejs optisk VR sig af elektronisk VR for at give stabile optagelser.

Fordel på fem trin

Med den indbyggede 5-vejs optiske VR kan du optage op til fem lukkertrin langsommere, end det ellers ville være muligt.²Tag klarere fotos i skumringen, eller optag videoscener uden at få dem ødelagt af uønskede kamerarystelser.
Din vision. Din stemme.

Før dine idéer ud i livet. En hurtig fuldformatsensor giver dig styrken til at sætte dit aftryk.

Knivskarpt ‒ hele vejen

Den bagbelyste 24,5 MP CMOS-sensor i fuldformat med fasedetekteret AF for fokusplan optager knivskarpe billeder med fantastiske detaljer.

Hurtigere end hurtig

Den lynhurtige EXPEED 6-billedprocessor giver billeder med lav støj og et fremragende dynamisk område ved både høje og lave ISO-værdier.

Fuldformat. Fuld vision.

Ultra bred autofokus . Knivskarpe billeder.

Skab i bredden

Tag knivskarpe billeder med ultra bred autofokus (AF), der dækker 90 % af billedet. Kombineret med den utrolige fokuseringsstyrke i Nikon Z-fatningsobjektiverne er det nemt at detektere motiver, selv helt ude i billedets kanter. Lodret optagelse er utrolig præcis.

Fokuser frit

AF-systemet spotter øjeblikkeligt bevægelser. Selv de mindste eller hurtigst bevægelige motiver spores med absolut præcision uanset belysningen. Du kan også bruge Nålespids-AF-indstilling til at arbejde med selv de mindste detaljer.

I lyset

Lysmåling ned til -4 EV er tilgængelig ved optagelse med et objektiv med en maksimumblænde på f/2 eller større. Find nuancer i skyggerne. Hold fokus på detaljerne, selv når måneskinnet er den eneste lyskilde.

Indfang udtrykket

En intelligent AF-processor til ansigtsgenkendelse detekterer og registrerer ansigter. Det blik. Det udtryk. Du kan nå at fange motivet – også selvom en person bevæger sig hurtigt.

Hypnotiserende action

Optag fuldformatvideo i 4K/UHD ved 30p. Opnå fængslende slowmotion med masser af detaljer i fuld HD-videoer med op til 120p. Du kan nemt optage stillbilleder, mens du optager video i 4K eller fuld HD.

Bygget til at holde

Et stærkt og dog let kamerahus i magnesiumlegering med omfattende vejrbestandig forsegling betyder, at du kan have dette kamera med dig overalt. Den holdbare og ultrapræcise lukker er blevet testet i form af 200.000 aktiveringer.

Vipbar LCD

LCD-skærmen, som kan vippes, giver dig mulighed for at betjene lukkerfunktionen og AF-funktioner via berøringsstyring. Og skærmen i høj opløsning gør det nemt at gennemse optagelser uanset belysningen.

Customers who bought this item also bought

Kenko 72mm MC Protector Filter Slim

4961607372937
Fuldstændig farveneutralt filter til beskyttelse af objektivets frontglas. Filteret er forsynet med en 3-lags Multi Coating der modvirker refleksioner og derved sikrer maksimal lysgennemgang.
359,00 kr.
Filters
Sort
display