Fragtfrit i DK ved køb for over 600,-*

7
Diktermaskiner

Olympus LS-P4 mikrofon på kameraet

Tilføj tilbehør

Olympus LS-P4 mikrofon / lydoptager

1.699,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 4545350052195


Stereolyd
Lavere baslyd
Stereolyd
Høj lydkvalitet.
Lille filstørrelse.

Med LS-P4-lydoptageren sat på et digitalt kamera, opfanger kameraet lyd tydeligere og mere præcist, når du optager, end med kameraets indbyggede mikrofon.

LS-P4 er en af de første lineære PCM-optagere i verden, der er kompatibel med at optage i FLAC-format. Opnå næsten perfekte 96kHz/24-bit optagelser, der er bedre end CD-kvalitet - men med filstørrelser, der er op til 30 % mindre ift. PCM WAV-formatet.

Tynd og kompakt enhed, der altid kan tages med: LS-P4eren er en funktionspakket lydoptager med høj resolution samt musikafspiller i en. Den leverer høj lydkvalitet med utrolig letanvendelighed. Ren, dynamisk filmlyd og musik er helt dit til at tage med dig.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Du kan også anvende LS-P4 stemmeoptageren som en Hi-Res musikafspiller for FLAC-formatfiler eller for musik i WAV- og MP3-formater. Takket være equalizeren i BRUGER-tilstanden, er det nemt at tilpasse dine afspilningspræferencer. Du kan endda nyde melodier downloadet fra høj-resolutions musik-distributionshjemmesider.

LS-P4 er en af de første lineærer PCM-optagere, der anvender indbygget fade-in/fade-out-funktionalitet på enheden. Lydstyrken øges gradvist fra første sekund af lydkilden og reduceres til det sidste sekund. Dette sammenkæder naturligt sange, når der optages live lydkilder, og fjerner unaturlige klikkelyde.

Nyd mere enkel overdubbing med din LS-P4 lydoptager. Opret dine egne musiske optagelser ved at lytte til dine originale spor og optag samtidig et nyt spor for at oprette en ny sang. Du kan for eksempel optage dit trommespor, gå tilbage og dubbe din rytme og bas ind, før du tilføjer dine vokaler til det endelig mix.

Utrolig kompakt.

Tag nemt LS-P4-lydoptageren med dig, uanset hvor du skal hen, og brug den sammen med dit kamera til at fange lyd i høj opløsning. Den er 60 % mindre end den populære Olympus LS-14-optager og endda 45 % lettere end den bedst sælgende smartphone i 2016.

60 % mindre Sammenlignet med Olympus LS-14.

45 % lettere Sammenlignet med den bedst sælgende smartphone i 2016.

  • Strømforsyning: 1 stk. AAA batteri, Alkaline-batteriets brugstid: Optagelse: 39 t - Afspilning: 31 t via hovedtelefoner
  • Indbygget ladefunktion AC / USB - Bemærk: Indbygget ladefunktion kun til brug med Olympus-genopladelige batterier. AC-adapter er ekstraudstyr.
  • Video

    Yderligere information

    Mærke OLYMPUS
    Video url Nej