Fragtfrit i DK ved køb for over 600,-*

7
Objektiver & tilbehør

Olympus M.Zuiko 25mm f/1.2 ED PRO

Olympus M.Zuiko 25mm f/1.2 ED PRO

9.995,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 4545350050764

Dette objektiv tilbyder dig det ultimative inden for opløsning og hastighed. Den særlige konstruktion af objektivsystemet giver dig knivskarpe billeder og skarphed helt ud til kanten. Det fjerner stort set alle typer aberration og reducerer spredning, så du trygt og roligt kan bruge det ved maksimal blændeåbning. Takket være det kompakte fokussystem får du meget præcis Autofokus, og samtidig en smuk bokeh med næsten runde effekter i naturlige farver (selv om aftenen).
Til objektivet anbefaler vi et UV eller et beskyttelsesfilter på 62mm
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Imponerende billedkvalitet
Selv ved maksimal blændeåbning har du fremragende høj opløsning fra kant til kant af hvert billede. M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1:1.2 PRO-optikkens brug af speciallinser fjerner kromatisk aberration og sløring for at levere de klare, skarpe billeder, du altid har drømt om.


Præcis, hurtigt autofokus
Det kompakte design har resulteret i et fokussystem, som er hurtigere og mere præcist end nogensinde før: Det er udstyret med en MSC-mekanisme, der udnytter et indre fokussystem, der giver autofokus med et enkeltoptikelement.


Fantastisk billedkvalitet i enhver situation
Som med alle M.ZUIKO Pro-optikker kan du fange hvert eneste øjeblik uden at skulle bekymre dig om støv og vanddråber pga. den fantastiske vejrsikring. Og takket være den unikke Z Coating Nano reduceres skygger og modlys væsentligt, så det giver en skarp og klar billedkvalitet.


Specifikationer:
Brændvidde: 25mm
Brændvidde (med et 35mm kamera): 50mm
Synsvinkel: 47°
Nærgrænse: 0,3 m
Opbygning: 19 elementer 14 grupper
Optikmekanisme: Indvendig fokusering
Største blændeåbning: f/1.2
Mindste blændeåbning: f/16
Antal blændelameller: 9
Mål: 70 mm Ø, 87 mm længde
Filterdiameter: 62 mm
Vægt: 410 g
Optikdæksel: LC-62F
Modlysblænde: LH-66B

Video

Yderligere information

Mærke OLYMPUS
Video url