Søg
Banebrydende zoom i et vejrbestandigt optikhus Med 16,6x forstørrelse leverer M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 den kraftigste zoom af alle objektiver til spejlfrie kameraer til dato. Med en brændvidde pa° 12-200 mm (35 mm ækvivalent: 24-400 mm) fra vidvinkel til telefoto, mens det kompakte og lette design, som Olympus er kendt for, bevares, er denne optik perfekt til mange forskellige situationer. Den pa°lidelige støv- og stænktætte samt frostsikre konstruktion kendt fra M.Zuiko PRO-serien tilføjer endnu mere alsidighed ved at gøre det muligt for brugerne at fotografere i alt slags vejr.
Vi anbefaler et UV eller et beskyttelsesfilter på 72mm
Producent: Olympus
Tilgængelighed: På lager
SKU: 4545350052546
5.995,00 kr.
decrease increase
Del

Optisk linsedesign målrettet høj billedkvalitet med hurtig og nøjagtig AF
For helt at undertrykke kromatiske aberrationer og forvrængninger i hele zoomområdet og samtidig bevare et kompakt optikdesign har Olympus' teknikere fokuseret særligt på udformningen af speciel optik, herunder Super ED og asfæriske objektiver. ZERO-belægning (Zuiko Extra-low Reflection Optical) reducerer væsentligt skygger og overstråling. 

ED 12-200mm F3.5-6.3 er desuden udstyret med MSC-fokusmekanisme (Movie and Still Compatible), der benytter et indvendigt fokussystem, som flytter en enkelt let optik for at fokusere. Dette giver hurtig AF for ikke at gå glip af fotomuligheder, der opstår på et splitsekund. 

Filters
Sort
display