Søg

Olympus OM-D E-M5 Mark III 14-150mm f/4.0-5.6 II

Olympus OM-D E-M5 Mark III
vejrforseglet konstruktion, højtydende autofokus og et kraftfuldt billedstabiliseringssystem samt alsidige optagefunktioner, der leverer fremragende billedkvalitet og en bred vifte af kreative muligheder for fotografer og filmskabere. Selv sammen med M.Zuiko PRO-objektiver i professionel kvalitet forbliver det samlede kamerasystem sa° lille i størrelse, at det kan tages med overalt.

Med ned til halv størrelse og vægt ift. andre udskiftelige objektivsystemer er Olympus' største fordel en fantastisk mobilitet, der opna°s i kraft af det kompakte og lette kamerasystem, herunder objektiverne. Kombinationen af den høje opløsning, det højtydende udvalg af objektiver og kraftfulde billedstabiliseringsevner giver billeder og video i skarp, høj kvalitet under en række forskellige omstændigheder. Med nogle af de nyeste billedteknologier i et meget lille kamerahus repræsenterer det nye OM-D E-M5 Mark III til fulde disse fordele.

Avanceret billedteknologi i et ultra-lille, vejrforseglet kamerahus sikrer høj billedkvalitet i alle omgivelser Alle dele i OM-D E-M5 Mark III er blevet minimeret i et forsøg pa° at skabe det mindst mulige kamerahus. Som et af de mest kompakte og lette kameraer i sin klasse kan E-M5 Mark III nemt medbringes pa° enhver tur, selv na°r det parres med et standard-zoomobjektiv med stor diameter.

Producent: Olympus
Tilgængelighed: På lager
SKU: 4545350052782
11.995,00 kr.
decrease increase
Del
Filters
Sort
display