Fragtfrit i DK ved køb for over 600,-*

7
Objektiver til Canon kamera

Sigma 100-400mm f/5-6.3 C DG OS til Canon

Sigma 100-400mm f/5-6.3 C DG OS t/Canon

6.795,00 DKK

Lagerstatus: På lager

SKU: 085126729547

Toppræsterende objektiv med specifikationer og funktionalitet som hos dyrere konkurrenter
Kompakt udformning med kompromisløs billedkvalitet
Push/pull zoom mekanisme
Bajonetten er støv og stænktæt
Helt ny OS (optisk stabilisator) enhed med avanceret algoritme.
Til objektivet anbefaler vi et UV eller et beskyttelsesfilter på 67mm
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Toppræsterende med specifikationer og funktionalitet som hos dyrere konkurrenter Siden SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM Contemporary blev lanceret, har det tilfredsstillet mange fotografer takket være sin stærke ydeevne og enestående billedkvalitet. Det nye objektiv er på trods af sit zoomområde med den længste brændvidde på 400 mm et meget kompakt telezoom objektiv med en vægt på bare 1160g, og filter størrelse på 67mm. Men det har alligevek alle de funktioner, der forventes af en ultra telezoom: OS (optisk billedstabilisator), HSM (Hyper Sonic Motor) med opdateret algoritme for hurtig autofokus, fokus-limiter og meget mere. Desuden er dette kompromisløse objektiv kompatibel med SIGMA USB Dock som fås som tilbehør.


Kompakt udformning med kompromisløs billedkvalitet Ved udformningen af dette objektiv, stræbte SIGMA efter at drive både kompakthed og billedkvalitet til grænsen af hvad der er muligt. Fire SLD (Special Low Dispersion) glas linseelementer og en optimeret effektfordeling er med til at minimere optisk aberration. Ved at give have særlig opmærksomhed på at minimere lateral kromatisk aberration, som ikke kan korrigeres ved blændeåbningen, har Sigma sikret en enestående billedkvalitet i hele zoomområdet


Push/pull zoom mekanisme Til hurtig valg af billedvinklen har zoomringen, en push/pull mekanisme, udover den almindelige drejemekanisme. Den eksklusive modlysblænde er også blevet designet til at lette betjeningen af push/pull zoomen, og den generelle betjening af objektivet. På grund af muligheden for at justere billedvinklen meget hurtigt, giver dette objektiv fotografen en endnu bedre chance for at tage det afgørende billede.


Bajonetten er støv og stænktæt Bajonetten har en gummipakning der beskytter objektivfatningen mod støv og vanddråber.


Helt ny OS (optisk billedstabilisator ) enhed med avanceret algoritme Med en nyudviklet gyrosensor, og en ny og avanceret algoritme giver den helt nye OS (optisk billedstabilisator) enhed en kraftfuld stabiliseringseffekt. En accelerationssensor registrerer kamerarystelser i alle retninger-vandret, lodret eller diagonalt. Denne teknologi gør det muligt for operativsystemet at stabilisere billedet meget effektivt, uanset om kameraet holdes i vandret eller lodret position.


Objektiv Fatning: Canon

OS billedstabilisering: Ja

Objektiv Serie: Contemporary

Antal blændelameller: 9

Objektivkonstruktion 21 elementer i 15 grupper

Max. forstørrelsesgrad: 1:3.8

Filter gevind: 67mm

Objektiv Type: Zoom

Vægt i kg: 1.160

Mindste blænde: F22

Billedvinkel i grader 24.4°­ - 6.2°

Mål (Diameter x længde) 86.4 x 182.3

Video

Yderligere information

Mærke SIGMA
Video url Nej