Frederikssund Foto et univers af billeder, vi arbejder og tænker kun på billeder, billeder fra alt, telefoner, digitalkameraer og gamle kamera med film, og det er billeder i alle størrelser, enten fremkaldt eller printet på alt fra papir til krus og bamser. Vi har en stor egenproduktion, ikke kun med papirbilleder men også med digitalisering af negativer, lysbilleder og videofilm.

Klik her for at bestille billeder og billedeprodukter

Dette er kun et lille udpluk af vores prisliste, der er rigtig mange billede produkter i vores billede-bestillingssystem, alle produkter er angivet med priser.

Billeder fra digitale filer.Her finder du billeder i den bedste kvalitet samt billige billeder i rigtig god kvalitet.
Billede størrelser op til 20x30

Billedkollager og fotokalenderPersonlige kollager med dine billeder i størrelser fra 13x18 til 100x150cm
Lav en personlig kalender med dine egne dejlige minder fra dit kamera eller telefon.
Foto kollage & Fotokalender

Sjove gaver med dine personlige billederSjove og personlige gaver med dine billeder.
Sjove fotogaver
 

De bedste billeder fra dine film og negativerFremkaldelse af film og bestilling af billeder fra negativerne.
Fremkaldelse Type 135 (24x36)
Genbestilling Type 135 (24x36)
Fremkaldelse Type APS
Genbestilling Type APS

Flotte billeder fra lysbilleder og fra billederBilleder og CD fra Lysbilleder (dias)
samt Billede til billede
Papir billeder og CD fra dias
Billede til billede

Mere info  ???

Overførsel af smalfilm, videobånd og LydKopiering af gamle smalfilm, videobånd til DVD
samt kopiering af kassettebånd og spolebånd til CD
Overførsel til DVD & CD

 

Frederikssund Foto - din lokale ekspert i print og fremkaldelse af billeder! Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at få dine billeder printet og fremkaldt, så de kan nydes og bevares i mange år fremover.

I vores butik har vi en 1-timers fotoservice i ypperste kvalitet, hvor du kan vente på dine billeder bliver printet og klar til at tage med hjem. Vi tilbyder også billige print af dine billeder med kun tre dages leveringstid. Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikret høj kvalitet og flotte resultater.

Vi har et stort udvalg af papir overflader i både blank og mat, samt billeder i alle størrelser, så du kan finde den perfekte løsning til dine behov. Hos os har du også flere muligheder for at bestille dine billeder, enten ved hjælp af vores let betjente bestillingsmaskiner i butikken, via appen "fotobutik" eller direkte herfra hjemmesiden.

Hvis du vælger at få leveret dine fotoprint, kan vi sende dem til en pakkeshop eller direkte til en adresse efter dit valg. Du kan også vælge at afhente dine billeder i vores butik i Frederikssund.

Så uanset om du har brug for print af billeder til personligt brug eller til professionelle formål, kan du stole på Frederikssund Foto for en professionel og pålidelig service. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine print- og fremkaldelsesbehov!