Virksomhedens navn:

Frederikssund Foto v/Ole Bolgann
Enkeltmandsvirksomhed

Jernbanegade 36
3600 Frederikssund
Danmark

 

Telefon 47 31 13 15
Fax:   47 31 43 85
E-mail kundeservice: info@frederikssundfoto.dk

         CVR nr.: 26573300

   

Frederikssund Foto har virket som traditionel fotobutik siden år 1970, vi er nye på internettet og ser ingen grund til at gøre fejl, eller yde uhensigtsmæssig service, vi vil med andre ord bestræbe os på at yde den bedste service, opfylder vi ikke dine forventninger, så endeligt kontakt os på tlf. 47311315 eller via e-mail info@frederikssundfoto.dk

Handelsbetingelserne er kun gældende for forbrugere der handler via hjemmesiden frederikssundfoto.dk og ikke butikken.
Frederikssund Foto.
Frederikssundfoto.dk tilbyder et bredt udvalg af hardware produkter typisk inden for kategorierne foto, computer, og forbrugsstoffer til disse.

Betaling: Vi handler i Danske kroner, alle priser vises inkl. 25% moms

Det er muligt at betale ordren med følgende betalingskort: MasterCard, Visa, JCB, Eurocard, American Express, Diners Club og Dankort.
Betalingstransaktionen foregår via betalingsmodulet Quickpay. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betalingen kan også foretages/udskydes via kredit firmaet ViaBill hvis du vælger denne mulighed skal du også acceptere ViaBills Handelsbetingelser, bliver automatisk præsenteret for dig hvis du vælger løsningen, men kan også læses her: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Hvis du vælger finansiering gennem Sparxpres, ophører aftalen om finansiering, hvis du fortryder dit køb.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

For MasterCard, Visa, JCB, Eurocard, Diners Club og American Express er udløbsperioden for reservationer 30 bankdage.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Levering: Forventet leveringstid 1-2 hverdage, medmindre andet er angivet i vareteksten, vi vil som hovedregel levere så hurtigt som muligt.


Varen leveres med PostNord. I Danmark kan du vælge mellem:

  • Levering til pakkeshop/pakkeboks – 45 DKK
  • Levering til døren – 69 DKK
  • Erhvervspakke – 45 DKK


Du kan vælge at få varen stillet på din adresse i det tilfælde du ikke er hjemme. Vi gør dog opmærksom på at det er på eget ansvar

Fragt priser: Fri fragt ved køb for over kr. 600,- ved valg af levering til Postnord Pakkeshop/Pakkeboks
Fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til at betale (afhængig af hvilken fragtmetode du vælger) Ligeledes vil fragtprisen til Færøerne, Grønland samt udenlandske destinationer også kunne ses i indkøbskurven, hvor destination kan indtastes. (Fragt interval i DK fra kr. 45,- til kr. 69,-)

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os som forbruger.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a)   Har modtaget din vare
b)   Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c)   Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved enten at kontakte os via info@frederikssundfoto.dk eller Tlf. 47311315 i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst I denne skrivelse.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Specialfremstillede varer såsom produkter med personlige billeder er undtaget fortrydelsesretten.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
-  du bryder plomberingen på engangskameraer, film til analogkameraer, lyd- billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, for du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

FREDERIKSSUND FOTO
Jernbanegade 36
3600 Frederikssund


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular / Standardfortrydelsesformular
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangels regler finder anvendelse på varekøb.
Når du handler på frederikssundfoto.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af slid, fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimlige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Jernbanegade 36
3600 Frederikssund
Danmark


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os


Når du returnerer varen, skal du medsende dokumentation for at du har købt varen af frederikssundfoto.dk

Du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Pakker skal sendes til butikken, da vi normalt ikke har mulighed for at hente på posthus, pakkeshop e.l.

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Telefonnummer samt e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Frederikssund Foto og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registret kunde har du mulighed for at få indblik i registreringen. Dette kan ske ved at skrive til indehaver Ole Bolgann, info@frederikssundfoto.dk som er ansvarlig for Frederikssund Fotos persondatapolitik, samt ansvarlig for at dataene ikke videregives eller sælges til tredjemand. Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod en registrering i henhold til reglerne om dette i persondataloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle bank og kortoplysninger er fortrolige, og håndteres krypteret via betalingsmodulet Quickpay direkte til Teller/Nets. Vi har ikke, og gemmer ikke informationer om bank / kortoplysninger og kommer aldrig i besiddelse af dine betalingsinformationer.

Cookies:
Ved hjælp af en cookie gemmer vi dine informationer til dit næste besøg og dermed kan du undgå at indtaste de samme informationer, fra den samme computer.
en cookie er et lille notat vi efterlader på din computer, som gør at vores webshop kan genkende dig næste gang, du vælger at besøge webshoppen.

Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ole Bogann, info@frederikssundfoto.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg    naevneneshus.dk 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
www.frederikssundfoto.dk er e-mærket, og derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du har også altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os. https://www.emaerket.dk/forbruger/gratis-sagsbehandling

ODR Here is the opportunity to complain in your own language: http://ec.europa.eu/odr
ODR står for Online Dispute Resolution. ODR-platformen er en europæisk klageportal, som forbrugere kan anvende til at klage direkte til en virksomhed, der sælger varer eller tjenester på nettet. ODR-platformen drives af Europa-Kommissionen.

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner. Ja tak, send mig til PriceRunner for registrering af Købsgaranti op til 50.000 kroner!  =  https://www.pricerunner.dk/bp/63706/Frederikssund-Foto

Handelsbetingelser er senest opdateret den 8. marts 2024

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 

Til:
Frederikssunfoto.dk
Jernbanegade 36
3600 Frederikssund
e-mail: info@frederikssundfoto.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ________________________________     Modtaget den:  __________________________

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________

Forbrugerens telefon nr. :  _____________________________________________________________

Forbrugerens underskrift:  _____________________________________________________________

Formularen sendes til e-mail: info@frederikssundfoto.dk