Når du handler i Frederikssund Foto har vi altid bestræbt os på at give dig den bedste vejledning i brugen af dit ny indkøbte fotoudstyr, og altid har du været velkommen til at vende tilbage for yderligere instruktion.

Et fotokursus kan give fornyet inspiration og mere indsigt i den rette brug af avanceret fotografisk udstyr så som spejlreflekskamera og objektiver, vi bestræber os på, fra tid til anden at kunne præsentere et spændende fotokursus, et fotokursus hvor vi vil berøre emner som fordele ved at kunne beherske den rette brug af blænde, lukkertid, flash samt valg af perspektiv.

Fotoskole:
Blændeprioriteret
Lukkertidsprioriteret

Information om kameratyper:
Spejlreflekskameraet
Systemkameraet
Kompaktkameraet

Der er på nuværende ikke fastlagt dato for fotokursus, men har det din interesse da send os en e-mail.


Vi fører et stort udvalg af hæfter og bøger om det fotografiske univers.


Nej U2 er ikke musik. U (user) indikere at her kan fotografen gemme de foretrukne indstillinger, personlige brugerindstillinger kan afhængig af kameramærke også være mærkeret med C (custom)

Skarp eller uskarp.
Typisk er spejlreflekskameraet opbygget til at være det bedste værktøj til at fange motivet i en given situation, men der er alternativer der kan foretrækkes afhængig af situation og motiv.


Crop, BKT, ISO og HDR
Der er på nogle kameraer flere muligheder for tilpasning af billedestil, tag det ikke som et krav at du skal kende alle muligheder, men se det som et plus at de kreative udfoldelser ikke bliver bremset af kameraet.Et teleobjektiv er ikke kun godt til at fotografere fugle, men også til at forskyde perspektivet.